Lanksida.seUser Management

Registration Agreement Terms

Fastän administratörer och redaktörer för denna länk katalog försöker att ta bort eller ändra stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att granska varje länk. Därför måste alla länkar in till denna länk katalog ange korrekta uppgifter om uppgiftgivaren och administratörer, redaktörer eller webmaster (utom inlägg gjorda av dessa personer) kan därmed inte komma hållas ansvariga.

Du accepterar att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan bryta mot gällande lagar. Gör det kan leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). IP-adressen för alla inlämnade länkar sparas för att stärka de här villkoren. Du godkänner att webmaster, administratör och redaktörer för denna länk katalogen har rätt att ta bort, redigera eller flytta någon länk som helst när de vill. Som användare godkänner du att all information som du skrivit in sparas i en databas. Även om informationen inte kommer att lämnas ut till någon tredje part (vi kommer att göra en vän förfrågan på Facebook om ni denna adress registerad där) utan ditt samtycke kan inte webmaster, administratör och redaktörer hållas ansvarig för eventuella försök som kan leda till att data stjäls.

Denna länkkatalog använder sessioner för att lagra information. Dessa innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att förbättra ditt besök på denna webbplats. E-postadress används bara för att aktivera din registrering och lösenord (och för att skicka nya lösenord bör du råkar glömma det) samt att vi kommer att göra en vänförfrågan på Facebook (Vi kommer inte använda adressen för att skicka en inbjudan).

Genom att klicka på "Jag accepterar villkoren" nedan godkänner du att vara bunden av dessa villkor.
I Agree to these terms
I Do Not Agree to these terms